Hitta din stil på aftonväska

     
En aftonväska är nödvändig till festoutfiten om du inte vill ha din vanliga, vardagliga handväska till finklänningen. En vanlig väska kan lätt verka trist, klumpig och kanske varken passar i färgen eller i stilen. Man kan äga en aftonväska eller flera - en till varje typ av outfit. Vill man bara skaffa sig en enda så länge kan den förslagsvis vara vit, brun eller svart, så passar den i färgen till allt. Stilen kan vara enkel, kanske med någon festlig detalj såsom en yta av lack och/eller med paljetter, swarovskikristaller, fransar, strasstenar eller något litet "smycke".

Men aftonväskor är något utav det roligaste att titta på så för all del, att frossa i massa olika modeller är aldrig fel! Det går dessutom att få tag på dem rätt så billigt vilket vi kommer att berätta mer om nedan. För att få inspiration till vilken typ av aftonväska du ska köpa kan du googla på Googles bildarkiv. Skriv t.ex. in namnet på din favoritkändis och sedan "party purse". Då bör det komma upp lite olika bilder på festkläder med tillhörande handväskor. Eller klädesplagget du tänker ha på dig, t.ex. red dress party purse. Vill du ha svenska resultat, skriv då in ditt sökord och ordet "blogg" efter. Bläddra sedan bland otaliga spännande bilder som olika bloggare lagt upp på sina accessoarer. Detta är ett bra sätt att inspireras.

Snygga aftonväskor hittar du på Bubbleroom, Tradera eller några av de andra stora väsksajterna där ute. ändå kan det vara svårt att hitta just accessoarer för fest på webbshopparna.

Tänker du köpa många väskor för att du helt enkelt älskar denna must-havepryl och inte kan ha för många? Då är du nog intresserad av att hitta något billigt. På eBay hittade vi följande aftonväska för endast 10 dollar inklusive frakt:

En söt aftonväska från eBay

Det var bara ett exempel såklart. För att snabbt hitta det pris och den stil du vill, skriv in "party purse" i sökrutan. Vi rekommenderar att klicka på "buy now" så att man slipper auktionerna. Därefter kan man sätta ett maxpris, t.ex. 10 dollar (kolla noga vad frakten bli när du klickar in på annonsen). Lägg till ett ord i sökningen för att specificera. Exempel på såna ord kan vara: sequins (som betyder paljetter på engelska), rhinestones (strasstenar), fringes (fransar på engelska), tassel (tofs, ungefär fransar som är ihopknutna).

Billiga väskor på eBay brukar inte vara av äkta skinn även om det står det (det är PU-läder man menar, alltså fuskskinn, även kallat konstläder).
Väskor online Snygga väskor Handväskor online Märkesväskor online Clutch väska
Väskor i skinn Aftonväskor Billiga väskor Festväskor