Snygga väskor online billigt

     
Kan man hitta snygga väskor online som ser dyra ut men är billiga? Ja, och det är precis det vi vill göra. Man vill ju ha många väskor, en för varje tillfälle och typ av outfit. Kunna vara nyckfull och byta ofta. Här tänkte jag visa var jag har hittat de snyggaste väskorna för de lägsta priserna. Samt även ge lite teasers i form av designerväskor du nog inte har råd med. Tricket kan ibland vara att hitta en billig väska som ser ut som en känd design – obs, inte en kopia – som har det rätta stuket för en bråkdel av priset.

Kolla alltid måtten innan du köper en väska online och tänk på att väskan ofta är snyggare ju mer fullproppad den är. Faktiskt. En del väskor ser säckiga ut om man inte fyller dem någorlunda. Sist men inte minst, skaffa dig en egen stil. Lär känna dig själv och vad du gillar. Själv gillar jag rockigt, modernt och ungt, väskor med stuns som inte är ”påsiga”. Men det är jag. :)


Snygg väska från Bonprix


Det här tycker jag är en snygg väska för 249 kronor från Bonprix. Ganska stor och rymlig men ändå en design som gör att den inte ser säckig ut. Gjord av PU-läder vilket alltså är syntetläder. Ser ut som skinn men kostar inte alls lika mycket.


Brun väska


Den här bruna skönheten hittade jag hos Maisstore och visst ser den ut att vara gjord i äkta läder (även om den inte är det). Om du är som jag gillar du ett komprimerat snitt där man får med många detaljer utan att det för den sakens skull blir pråligt. Den är cute men ändå seriös.


Den perfekta festväskan


Den här lilla festväskan från Ellos matchar den lilla svarta klänningen. Av modell mindre så att den inte stör dig när du partar. Gillar du också att tråna efter snygga väskor du aldrig skulle ha råd med? Suktas och trängta lite? Man kan tycka att det är rent självplågeri men tricket är att kolla in stuket och sedan försöka hitta något liknande för en bråkdel av priset. Det går, jag lovar.


Tory Burch väska


Den här lilla sötnosen från Tory Burch – jag är förälskad! Den är helt enkelt grym. Inte alltför dyr heller faktiskt (ca 2700 kronor plus tull antar jag?). Man kan verkligen se noggrannheten i tillverkningen. Lite rockig utan att vara det minsta trashig. Wow.


DKNY clutch väska


Den här lilla clutchen från DKNY står ut från mängden med sina svarta blomblad. Du kan vara säker på att få en del blickar och frågor under kvällen med den här i din hand. Inte så dyr att man dör i alla fall (285 dollar på deras online shop).

Ett smart tips för att kunna hitta snygga väskor online är att mata in en beskrivning av vad du vill ha i Googles bildarkiv och se vad som kommer upp. Förslag: Clutch väska svart läder. är du inte nöjd, ändra något av orden. Det är mycket lättare att direkt bläddra bland bilder. Kommer du in på någons blogg brukar de tala om var de köpt väskan, annars kan man fråga i kommentarer. På detta vis har jag hittat massor av grejer som mer exakt motsvarar vad jag faktiskt söker, jämfört med om man bara går in på en random webbshop.
Väskor online Snygga väskor Handväskor online Märkesväskor online Clutch väska
Väskor i skinn Aftonväskor Billiga väskor Festväskor