Snygg clutch väska i precis rätt stil

     
En liten clutch väska har blivit supertrendigt att äga. Man ser dem på catwalken och i samband med eleganta middagar. De är små och diskreta och passar bra till aftonklänningen utan att ta för mycket uppmärksamhet från huvudplagget. De är söta och man kan ha hur många som helst av dem, en för varje festoutfit. För ja, det är främst en festväska.

Clutch betyder på engelska att gripa tag i, greppa med handen. Och det är precis vad man gör med den här typen av väska, man håller den i handen i stället för att ha en rem över axeln. även om dessa väskor visserligen kan ha en tunn axelrem så är det vanligare att de har ett litet handtag där bara handen får plats. Perfekt för bröllop och liknande där man kanske går omkring en hel dag och en stor väska bara skulle vara i vägen.

Den rymmer inte speciellt mycket så det kommer inte att bli det där överlevnadskitet som en vanlig handväska är. Men det är bra om man kan få rum med nycklar, lite smink och kanske i alla fall ett betalkort.

Vill du ha en riktigt festlig, lyxig clutch väska kanske du kan gå till Nelly som har några modeller som säkert skulle kunna förväxlas med något vi sett på catwalken.


Clutch med pärlor och paljetter

Denna lilla söta sak från Vila (finns hos Nelly) är både fin och trendig och passar kanske till någon virkad sommarklänning eller någonting enfärgat, enkelt.

Smartgirl har för närvarande över 350 olika kuvertväskor och clutchar inne på sin webbshop, många av dem fräscha och trendiga. Sortera på märke, pris och färg. De har många fina som kostar strax över hundralappen.


Clutch med nitar

Nitar har varit omtyckt ett tag. Smartgirl säljer denna balla clutch med fyrkantiga nitar från märket Dixie som är till för tjejer som vågar lite och ändå vill vara kvinnliga.

är du ute efter en billig clutch kan du, om du har tur klicka hem något för en minimal penning på Tradera. Ta bara reda på vad väskan är gjord i för material innan du bestämmer dig för vad du är villig att lägga (t.ex. kan man skriva till säljaren). Har du en iPad finns bra programvara där man kan spara sökningar. Gör sökningar varje dag och sortera på senast inkommet för att se vad som lagts in på sistone. Man kan med fördel söka på just ”clutch” i sökrutan så får man upp massor med passande resultat (eller gå in på kategori och leta, men det kräver mer tid).
Väskor online Snygga väskor Handväskor online Märkesväskor online Clutch väska
Väskor i skinn Aftonväskor Billiga väskor Festväskor