Underbara festväskor - riktiga must-haves

     
Till klänning eller annan festutstyrsel är det nästan obligatoriskt med en matchande väska. Populärt är t.ex. festväskor i blankt lack eller varför inte i silver eller guld? På senaste tiden har också väskor med nitar blivit allt populärare. Kanske till matchande skor. Rosetter och paljetter symboliserar också fest. En del väskor har små emblem av swarovskikristaller eller strasstenar. Allt beror på hur rysch-pyschigt och pråligt man vill ha det. En bra grundregel kan vara att ha en väska med många detaljer och som sticker ut till enklare outfits och tvärtom, ha en stilren väska till en festklädsel som är uppseendeväckande.

Om du är ute efter en kuvertväska är Nelly och Smartgirl självklara val. Letar du efter en lite större festväska kan du med fördel kolla på Tradera där allting är indelat i många, detaljerade kategorier.

Spartoo säljer många festväskor för både dam och herr. Många färgglada sådana. De är även återförsäljare av väskor från Desigual som man ju bara inte kan låta bli att älska. även många olika dyra märken finns hos dem.

Ett annat schysst ställe på nätet är Zara som blivit omåttligt populärt den senaste tiden och även Gina Tricot. H&M finns såklart alltid också men de är inte så bra på äkta läder om det är det man vill ha.

Några andra som är otroligt bra på egna, originella och riktigt coola festväskor är Chicy. Det är inte svårt att förstå varför Kenza rekommenderar dem hela tiden. Kläder och accessoarer man knappt kan se sig mätt på.

Ett märke som flugit i höjderna på sistone är Maria Montazami. De designar underbara väskor. Googla vidare för att hitta återförsäljare. De har det där lilla extra som gör att man blir kär. än så länge är det inte jättemånga som går omkring med deras väskor heller.

Slutligen kan du testa eBay där du kan hitta en liten festväska för kanske 7 dollar. Skriv en detaljerad beskrivning i sökningen så ökar chansen att du hittar rätt. Varför inte köpa två på en gång? Köp dock inte läder härifrån då det kanske är lite väl riskfyllt att man i stället får konstläder.


Glansig festväska från Gina Tricot

Ball, glansig sak från Gina Tricot. Festlig i ordets rätta bemärkelse.
Väskor online Snygga väskor Handväskor online Märkesväskor online Clutch väska
Väskor i skinn Aftonväskor Billiga väskor Festväskor