Märkesväskor online

     
Här ska du få vår hemliga guide till att hitta märkesväskor online! Såväl kända som mer obskyra märken. Fördelen med väskor är att man lätt kan se hur de ser ut när man tittar på dem på nätet och man behöver inte oroa sig för att de inte ska passa i storlek som med kläder. (Kolla dock in måtten innan du köper så du inte får en överraskning!)

Först och främst när man tittar efter just märkesväskor online så kan man ju spana in Tradera och Blocket. Risken finns för falska kopior vilket man ska se upp med, men kolla om säljaren har gott rykte sedan tidigare. Köp inte falska väskor. Då är det mycket bättre att försöka hitta en budgetväska som lite grann härmat ett känt märke på stilen. Det blir mer personligt också. Jag har en kompis som går omkring med en jättesliten falsk Louis Vuitton. Hur jag vet att den är fejk? Den är sliten! ;)

En märkesväska är av bra kvalitet. Dragkedjan hakar inte upp sig, den glider på supersmidigt. Skinnet blir inte nött, den tappar inte formen efter ett tag, innerfodret är hållbart. Det är det här vi vill betala extra för. Men innan du köper en märkesväska online, fundera på om du står ut med att även själva väskan och inte bara dess innehåll är stöldbegärligt. Jag menar, man är ju ofta ändå så himla nojig över sin handväska med tanke på att man har allt där.

Var kan man då hitta schyssta märkesväskor online? Jo, Ellos har faktiskt en del. Adidas, Converse, Champion, Paul Frank, NYPD, Puma, Björn Borg, Nike och Esprit är några exempel.


Paul Frank väska


Paul Franks berömda apa Julius sitter på datorväskor och axelväskor av hög kvalitet och symboliserar ett ungt mode. Hos Nelly finns också en drös olika märkesväskor. Några exempel tagna ur högen är: Filippa K, Whyred, Cheap Monday och Replay.


Filippa K väska Mischa Bartons märke väska


Seriös clutch i nubuckläder från Filippa K eller en spralligt pälsig sak från Mischa Bartons kollektion. Vilken matchar din stil bäst?


Väska från Chloe


Underbar pytonväska från Chloé. Härligt färggrann med sina naturfärger.

Vill du hitta designermärken finns online shopen Yoox. Där hittar du också väskor av märket Marni som t.ex. den här utsökta lilla saken:


Handväska från Marni


Ett annat ställe där du kan handla märkesväskor online är Zoovillage. De har en massa lite udda märken som man inte ser överallt. Eller vad sägs om Fjällräven Kånken? Så kult! Men de har även andra märken, typ Lonsdale, Timberland och Tiger of Sweden. Många godbitar för alla smaker.
Väskor online Snygga väskor Handväskor online Märkesväskor online Clutch väska
Väskor i skinn Aftonväskor Billiga väskor Festväskor