Väskor i äkta skinn - här hittar du de snyggaste

     
Väskor i skinn har sin speciella charm och de har dessutom en kvalitet som inte går av för hackor. Jämför med fuskläder som slits och spricker snabbare. Sedan åldras faktiskt äkta läder på ett snyggt sätt. Det betyder att en väska av skinn kan bli ännu snyggare efter att den använts och slitits lite. Slutligen, doften av läder... finns det något bättre? Knappast i kläd- och accessoarväg i alla fall.

Här vill vi visa dig var du kan köpa snygga skinnväskor på nätet, både billigt och till normalpris.

Nelly har alltid massor av snygga väskor inne och det står alltid i artikelbeskrivningen om det är äkta läder och hur stor procent. De säljer väskor av skinn från bl.a. Guess, Friis & company, Nellys eget märke, Lilly of Sweden, Dixie, Vila och Mango.

Smartgirl är också kända för att ha ett riktigt stort sortiment. De har mycket av märken såsom Pieces, Iron Fist och Adax. Deras inriktning tycks vara lite tuffare prylar för den vågade och modemedvetna. Men visst, här finns även en och annan riktigt klassisk pinal.


Läderväska från Adax

Här har vi en skinnväska från Adax som säljs av Smartgirl. Både tuff och klassisk på samma gång.

Tradera kan man hitta väskor av äkta skinn relativt billigt och där finns en speciell kategori för läder. Jag har sett en och annan gå för 1 krona, men det har såklart inte varit de snyggaste, mest trendiga väskorna i bäst skick. Man ska nog vara beredd att betala ungefär 200 - 300 kronor om man vill ha någonting schysst. Förutom privatpersoner finns även företag som säljer läderväskor där. Ett sådant är Bag Shop som är rätt kända på Tradera. Hos dem kan man ibland hitta fyndpriser. Köper du av en privat säljare kan det vara bra att kolla upp innan köp så att väskan verkligen är i äkta skinn. Det händer att säljare lägger varor i fel kategori.

Skinnväska på Tradera

Den här är ett exempel på något som säljs av Bag Shop till fast pris 299 kronor, fraktfritt. äkta läder.

Många och vackra väskor i skinn på nätet hittar du hos Kyss Johanna. Detta är ett märke som Kenza ständigt rekommenderar, hon älskar det helt enkelt. Och det är inte svårt att förstå varför. De säljer både trendiga och mycket smakfulla accessoarer av fin kvalitet.

Väska i silver från Kyss Johanna

Den här urballa silverväskan kommer från Kyss Johanna. De har också många fransar och indianmotiv.
Väskor online Snygga väskor Handväskor online Märkesväskor online Clutch väska
Väskor i skinn Aftonväskor Billiga väskor Festväskor