Handväskor online

     
Handväskor är enkelt att hitta online och kanonbra att köpa över nätet också eftersom de inte behöver passa i en viss storlek. Det är inte svårt heller att hitta riktigt billiga väskor (om du inte måste ha dem i äkta skinn). Storleken på handväska har dock betydelse! Man måste ha mer än en så att man kan få plats med allt som dagen kräver eller så att den inte är i vägen när man t.ex. festar.

Det finns ett stort utbud av handväskor online, faktiskt både väldigt billiga sådana och även märkesväskor. Det lustiga är att kända designers numera ofta har sin egen webbshop. ändå kan man ju tycka att ska man köpa en dyr väska så kanske man vill kunna klämma och känna på den innan köpet. De billiga väskorna kan ibland se väldigt fina ut och på lite håll är det många som inte kan avgöra huruvida du köpt en dyr eller billig handväska. Tricket är helt enkelt att inte tala om för någon vad den kostar. Jag tänkte här tipsa om några sköna webbutiker som säljer snygga handväskor online och även visa några bilder man kan dregla över. Ok, here we go!


Partyväska


En liten partyväska med volanger från Ellos för 299 kronor. Fin till festen och den lilla svarta klänningen. Visst är den ganska söt?


Handväska från Daniel Ray


Daniel Ray handväska med fint blommönster från Bonprix. Bonprix har de billigaste handväskorna jag lyckats hitta online. H&M är rätt billiga också. Båda de här företagen har rätt snygga grejer så man behöver inte kompromissa med den biten.


Handväska i mocka


Den här handväskan i mocka från LaRedoute gillar jag eftersom det vita fluffet bryter av från den matta mockan. Färgen är liksom originell på något sätt. Inte ”väskbrun” om ni förstår vad jag menar. Den kostar 849 kronor vilket jag tycker är okej när det är mocka.

Man måste alltid tänka vad man vill lägga med tanke på materialet. Om väskan t.ex. är gjord i fuskskinn vill nog inte jag lägga mer än 500 kronor i alla fall (såvida handväskan inte är jätteoriginell eller det är ett märke jag gillar eller om den är precis min stil). Men det är jag det.


Burberry väska


Vill man lyxa till det kan man ju köpa en sådan här liten clutch väska av läder, alpacka och mohair från Burberry. 18.000 kronor på deras webbshop online. Kvalitet som inte går av för hackor.

Eller spana in Fendis nya kollektion:


Handväska från Fendi


Italienarna kan det här med mode men deras prislappar är inte för vem som helst.

Själv försöker jag kopiera stilen så gott det går genom att hitta billigare alternativ som imiterar på ett bra sätt. Det går ibland eftersom budgetmärken ofta apar efter de stora designermärkena. Fram med ljus och lykta och börja söka. Eller ännu bättre, hämta fram Googles bildarkiv och skriv in en beskrivning av handväskan du vill köpa online. Då får du upp massvis med resultat i form av bilder direkt som du kan bläddra igenom i letandet efter den perfekta handväskan!
Väskor online Snygga väskor Handväskor online Märkesväskor online Clutch väska
Väskor i skinn Aftonväskor Billiga väskor Festväskor