Grymma tips för att hitta billiga väskor online

     
Eftersom väskor är en accessoar som man kan ha väldigt många av - varför inte en till varje outfit, årstid, humör osv. - så kan det vara idé att leta efter billiga väskor så man kan köpa fler.

Bara för att den är gjord i fuskskinn (eller PU-läder) betyder det inte att den inte kan vara riktigt snygg. Jag har många gånger fått frågan om min fuskskinnväska från H&M som kostade 200 kronor är i äkta skinn. Det är många som inte kan se skillnaden om de inte går fram och känner och luktar på väskan.

Men det går att få billiga väskor även i skinn om man köper begagnat online. Tradera är då att rekommendera. Där finns förutom privatpersoner som tröttnat på sina grejer flera företag som säljer skinnväskor för ca 300 kronor . Om det är en privatperson och varan ligger i kategorin Väskor > Läder men det inte står att den är i skinn eller om någonting gör dig osäker - skicka då ett meddelande till säljaren och fråga! Alltför ofta lägger folk saker i fel kategori men just här är det extra viktigt att veta materialet innan man lägger bud.

Hos Gina Tricot som har en online shop kostar väskorna mellan 79 och 249 kronor. Snacka om billigt, eller? De har väldigt många kuvertväskor men även en hel del större bagar till handväskor. Man kan lita på att Gina Tricot alltid följer det senaste modet men förmodligen handlar många av dina kompisar också här...

Billig frans väska från Gina Tricot

Gina lyckas varje gång. En fransväska som dessutom har nitar. Alla trender inbakade i ett.

H&M har redan nämnts men de är lite dåliga på skinnväskor. Vidare kan man konstatera att eBay är löjligt billiga och då får man dessutom varan levererad till närmsta postombud.
Väskor online Snygga väskor Handväskor online Märkesväskor online Clutch väska
Väskor i skinn Aftonväskor Billiga väskor Festväskor